Startpagina

Startpagina
Wie wij zijn Dakkapel Dakkapelrenovatie Bouwvergunning Rolluiken Zolderbetimmering Offerte aanvraag Contact

Dakkapelrenovatie

Indien uw bestaande dakkapel in principe nog voldoet maar enkele onderdelen toch aan vervanging toe zijn kunt u er ook voor kiezen om hem te renoveren.

U kunt hierbij denken aan alleen het kozijn te vervangen door een nieuw houten of kunststof kozijn met nieuwe HR++ beglazing.

Of u kunt de buitenbekleding/boeiboorden e.d. vervangen door hout of wellicht trespa of andere onderhoudsarme materialen. Natuurlijk in verschillende kleuren leverbaar. Het vernieuwen/vervangen van de bitumen dakbedekking behoort ook tot de opties. Als boeiboordrandafwerking kunt u kiezen voor een standaard aluminium daktrim of een gezette zinken kraal.

Indien het mogelijk is en noodzakelijk kunnen we de dakkapel ook (na)isoleren. Dit is afhankelijk van de bestaande opbouw cq. constructie van uw dakkapel. Wij adviseren u hier graag in.

Op deze manier krijgt uw oude dakkapel weer een nieuw uiterlijk en kan hij weer jaren mee. Dit tegen een relatief lage investering. Voordeel van een dakkapel te renoveren is dat de binnenafwerking gehandhaafd blijft. Nadeel van renovatie is dat de afmeting van de dakkapel hetzelfde blijft.